Outline in nieuwe kleuren

Verfijnd mat grijs en
chique geborsteld goud

De badkamer wordt steeds meer gezien als volwaardig onderdeel van het totale interieurontwerp. Daarom laat Sealskin nieuwe productconcepten naadloos aansluiten bij trends in interieurstijlen. Naast stoer mat zwart en fris mat wit is er nu ook een verfijnde matgrijze tint op de markt. Ook nieuw is het chic geborstelde goud, ter aanvulling op het robuust geborstelde RVS. Met de kwalitatieve Outline-serie kunnen we samen die unieke, expressieve badkamerbeleving helemaal realiseren.

5

trendy kleuren

Geborsteld goud

Mat grijs

Mat zwart

Mat wit

Geborsteld RVS

Eigentijds mat

De stoere matzwarte afwerking maakt van de Outline douche een echte eyecatcher en sluit goed aan bij diverse interieurstijlen, zoals Industrieel, Japandi of minimalistisch met een monochroom contrast. De matwitte variant van Outline contrasteert fraai bij donkere of harde kleuren, terwijl het ook prachtig combineert met zachte tinten, zoals pastels of lichte, natuurlijke kleuren. Onze nieuwste trendkleur is verfijnd mat grijs. Mat grijs geeft de badkamer een elegante, stijlvolle uitstraling, doordat deze trendy afwerking minder contrasteert.

Expressief geborsteld

Een geborstelde afwerking geeft de douche een extra solide uitstraling. Aanvullend op Outline geborsteld stalen douche-afwerking lanceren wij nu ook een geborsteld gouden finish. Dit is het toppunt van Hotel Chic en de must-have voor wie zich helemaal wil onderdompelen in het gevoel van pure luxe in de badkamer.

Doorslaggevende details

De Sealskin Outline draai- en schuifdeuren zijn voorzien van een solide RVS handgreep. Het subtiele, voelbare karteleffect ziet er niet alleen fraai uit, maar zorgt ook voor meer grip. Daarnaast is het 6 mm veiligheidsglas van Outline voorzien van een speciale antikalk-coating, zodat het water van het glasoppervlak afloopt en daardoor het schoonhouden vergemakkelijkt.