Nieuw: Sealskin optix

De vernieuwde optix-serie:
de alleskunner van nu

Onze klanten houden van variatie en keuze, net als hun klanten. Daarom zijn ze blij met Sealskin. Toch vroegen ze ons ook om een alleskunner. Een doucheoplossing die voor veel situaties de perfecte invulling is. Passend in deze tijd, met veel glas, een industrieel-robuuste uitstraling en een paar bijzondere details. En met een aantrekkelijke marge graag. Het is de optix geworden. Een ontwerp dat zich in veel situaties laat inpassen en dat toch genoeg eigen karakter heeft.

lees verder > 

Enkele van de bijzondere details zijn:

8 mm veiligheidsglas in 6 uitvoeringen: helder, gesatineerd, semi-gesatineerd, grijs, grijs/zwart semi gesatineerd, en Nebula. Het glas is optioneel te voorzien van Procare of sealglas oppervlakte bescherming zodat de wand eenvoudig schoon te maken is.

Intelligente scharnieren bewegen automatisch terug in positie zodat de deur altijd netjes in oorspronkelijke lijn staat. In staal, chroom/zilverhoogglans en zwart.

Industriële look onder andere door de zichtbare stoere schroeven van de wandbevestiging. In staal, chroom/zilverhoogglans en zwart

Profielen zijn verkrijgbaar in zwart, staal en chroom/zilverhoogglans.

8 Greepvarianten geven de koper alle ruimte om een individueel tintje aan te brengen.

Optix past qua look and feel perfect bij de 
Geesa Shift badkameraccessoires > 

Eerlijk is eerlijk: de optix is een make-over van de al bestaande optix-serie. Verbeterd met de nieuwste snufjes, materialen en technieken van nu. En ontwikkeld om de sanitairspecialist een goed geprijsde oplossing te laten leveren met een mooie marge.

Te bestellen vanaf 1 augustus 2021.
Vanaf dat moment is de huidige Sealskin optix serie niet meer te bestellen.
Bekijk hier hoe de vernieuwde optix-serie uitpakt en wat de prijzen zijn.

Andere onderwerpen in Connect - juli 2021