Bathroom fashion

Vijf trendy
accessoire-series
van Sealskin

Steeds meer mensen geven hun badkamer wat vaker nieuwe looks. Ze gunnen zichzelf het gevoel van een nieuwe badkamer door de accessoires te vervangen. Met vijf trendy series badkameraccessoires speelt Sealskin hierop in. Elk van de series, of een mix ervan, brengt met hetzelfde gemak fashion-accenten aan bij oplevering van een echt nieuwe badkamer.

lees verder > 

Het kleur- en materiaalgebruik van de vijf series – Brave, Earth, Blend, Mood en Mind – is in de basis geïnspireerd op natuurlijke materialen als hout, rotan en bamboe. Daarnaast komen glas en het luxe terrazzo weer terug in de badkamer.

Brave

Minimalistisch en een beetje stoer. Mooi is de spanning tussen de geribbelde onderzijde, en de strakke bovenzijde. Het hoogwaardig kunststof is er in de trendkleuren zwart, donkergroen en oudroze. De serie omvat onder andere een toiletborstelhouder, beker, storage box, zeepdispenser en een zeepschaal.

Earth

Het beste van twee werelden: Scandinavisch design met een vleugje industrieel. De accessoires zijn gemaakt van een mooie mix van materialen: eikenhout met matzwart metalen elementen. De serie omvat onder andere een beker, zeepdispenser, toiletborstelhouder en staande toiletrolhouder.

Blend

De oude en toch zo moderne terrazzo look and feel brengen een vleugje Méditerranée in je badkamer. Stijlvol en authentiek, alsof Italië je badkamer is komen binnenwaaien. De toiletborstelhouder, zeepdispenser, beker en tandenborstelhouder zijn uitgevoerd in terrazzo.

Mood

De accessoires van gekleurd glas brengen de vintage stijl naar jouw badkamer. De zwart metalen elementen combineren mooi met de stijlvolle grijs- en groen transparant glazen accessoires. Zo ontstaat een nostalgisch design met en moderne twist. De serie omvat een klassieke glazen zeepschaal, een zeepdispenser, toiletborstelhouder en een beker.

Mind

Mind combineert keramiek stijlvol met houtaccenten. De serie omvat een toiletborstelhouder, beker, zeepdispenser, zeepschaal en een pedaalemmer. Alle accessoires zijn leverbaar is zwart en groen, de pedaalemmer is daarnaast verkrijgbaar in wit.

Andere onderwerpen in Connect - juli 2021