Vernieuwd:
Sealskin acqua 5000

Veel gekopieerd,
nooit overtroffen

Wat goed is, wordt veel gekopieerd. Dus zijn wij blij dat een van onze pronkstukken, de Sealskin acqua 5000, zo vaak wordt nagemaakt. We zien het als een compliment voor het elegante design en het grote gebruiksgemak. Een nog groter compliment is, dat sanitairspecialisten ons vroegen om het ontwerp te verbeteren met de mogelijkheden van nu. Graag! Kijk:

lees verder > 

Verborgen soft open- close systeem

Het geperfectioneerde soft open- close systeem werkt op nieuwe dempers met oliedruk. Een simpele aanraking brengt de deur geleidelijk de laatste paar centimeters in ‘gesloten’ of ‘open’ positie. Onzichtbare kwaliteit: fraai, comfortabel en veilig voor (kinder-) handen.

Slimme greeppositie

1. De handgreep is op het magneetprofiel geplaatst en is dus minder nadrukkelijk aanwezig.

2. Het glasoppervlak is volledig vlak en dus eenvoudig schoon te houden.

Vernieuwd 5-sterren afdichtsysteem

De deur glijdt in een rail met een PVC afdichtprofiel. Daardoor kan de douche zonder een aluminium dorpel maar met een grote spatwaterdichtheid worden geplaatst.

Grote kogelgelagerde looprollen

De schuifdeuren van de nieuwe generatie acqua 5000 douches zijn uitgerust met nog grotere kogelgelagerde looprollen. Daardoor zijn er minder omwentelingen nodig om de deur te openen en te sluiten. De speciale lagers reduceren de wrijving tot een minimum. Dat betekent minder slijtage en meer comfort.

UV-verlijmde handdoekhouder

Op bestelling wordt de acqua 5000 geleverd met een op het glas UV-verlijmde handdoekhouder. Deze vormt één geheel met de douche, waarbij de binnenzijde van het glas vlak blijft. De handdoekhouder is fabrieksmatig te verlijmen op zowel het heldere, als het grijze en gesatineerde glas. van het vaste deel van de schuifdeur of zijwand Let op: Bestel de handdoekhouder altijd gelijktijdig met de douche. Achteraf verlijmen is niet mogelijk.

Te bestellen vanaf 1 augustus 2021. Vanaf dat moment is de huidige acqua 5000 serie niet meer te bestellen.Bekijk hier hoe alle mogelijkheden van de vernieuwde Sealskin acqua 5000 en de prijzen.

Andere onderwerpen in Connect - juli 2021