Prijswinnaars wedstrijd
Soho® douchewanden
gaan naar New York

Het lijkt al een eeuwigheid geleden dat Sealskin een wedstrijd organiseerde rond de Sealskin Soho® douchewand. “Iets minder lang,” zegt Marketing Manager Dirk Kuijpers, “om precies te zijn twee jaar en een maand, maar ik neem het niemand kwalijk als die wedstrijd wat is weggezakt.” Kort nadat de prijs op 3 november jl. werd overhandigd aan Natascha van Leer keek hij even terug.

Lees verder > 

Bij de prijswinnaar is de wedstrijd trouwens nog helemaal niet weggezakt. Sinds zij in maart 2020 hoorde dat ze twee tickets gewonnen had naar New York, wist ze dat er een mooie reis lag te wachten. Omdat Amerika de grenzen wegens corona lang gesloten hield, had ze geen haast om de tickets te krijgen. “Uiteraard hebben we regelmatig contact gehad over de stand van zaken,” zegt Dirk. “We zijn blij dat Natascha nu met eigen ogen kan gaan zien of de Soho® douchewand inderdaad geïnspireerd is door de beroemde wijk SoHo in New York.”

Enthousiasme over Sealskin Soho® douchewand
De reis naar New York was dus de hoofdprijs van een Sealskin-actie die was georganiseerd om Soho® op een aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen bij de vakhandel en de consument. Een zeer groot aantal mensen uploadde een foto van hun Soho® douchewand en plaatste een korte review. Vooraf was bekend dat onder deelnemers een reis voor twee personen zou worden verloot. Natascha was de gelukkige. Geluk was er ook voor Studio Biesbos uit Werkendam, waar de douchewand werd aangeschaft. De studio, die de Sealskin Soho® douchewand vaak enthousiast aanbeveelt, kreeg dezelfde prijs uitgereikt.

Soho® | Industrial chic

Met het uitgesproken industriële design – ook wel industrial chic genoemd – is de Soho® douchewand een paradepaardje van Sealskin. En van een nog steeds groeiend aantal gezinnen bij wie een Soho® in de badkamer prijkt. “Als je de inzendingen op https://www.sealskin.com/sohothuis snel doorneemt, lees je vooral waardering voor het design, de kwaliteit en het schoonmaakgemak. En als je de foto’s bekijkt, zie je dat de douchewand in verschillende stijlen een plek vindt. Bij de foto die Natascha instuurde, schreef ze: ‘De Sealskin Soho doet zijn naam eer aan, het strakke design geeft een loftachtige uitstraling. Tevens is het douchescherm zeer gebruiksvriendelijk en schoonmaken is zeer gemakkelijk.’

De wedstrijd heeft binnen Sealskin overigens ook voor nieuw elan gezorgd. Kort na de wedstrijd is de Soho® schuifdeur geïntroduceerd. Toepassing: in nis of met zijpanelen. Verkrijgbaar in 1200 of 1400 mm breed, voorzien van een verborgen soft-open en soft-close systeem. “Die was er zonder de wedstrijd ook gekomen,” glimlacht Dirk, “maar je zet zo’n uitbreiding toch net wat anders in de markt als je weet dat de consument zo warmloopt voor deze baanbrekende serie.”