Nieuwe premiumcollectie

Geesa Shift
compleet en kleurrijk

Eén vorm met een waaier aan mogelijkheden, zo kun je Shift het best omschrijven. En een demonstratie van hoe je één eenvoudige vorm – de haak – oneindig kunt toepassen. De vorm en de vriendelijk afgeronde hoeken geven de collectie een prettig gezicht. Echt bijzonder is, dat je met de collectie Shift heel uiteenlopende sferen kunt oproepen. Van klassiek expressief tot modern minimalistisch en zo nog wat. De verschillende kleuren én de verschillende materiaalafwerkingen nodigen uit om te zoeken naar de best passende, individuele oplossing. 

lees verder > 

Diverse kleuren en materiaalafwerkingen

Shift badkameraccessoires zijn verkrijgbaar in vijf kleuren. Naast het klassieke chroom en het al bijna klassieke geborsteld rvs zijn er ook drie uitgesproken moderne kleuren: geborsteld goud, geborsteld zwart metaal en matzwart. Een deel van de accessoires is leverbaar met een grafisch patroon of zelfs met een 3D-patroon. De lichtinval op de driedimensionale patronen zorgt ervoor dat deze accessoires steeds een tikkeltje anders ogen. Zo biedt Shift uitgebreide mogelijkheden om individuele accenten aan te brengen.

 

Diverse accessoires

De nieuwste premiumcollectie badkameraccessoires van Geesa omvat een handdoekhaak, handdoekhaak medium, toiletrolhouder met of zonder planchet, dubbele toiletrolhouder met of zonder planchet, reserverolhouder, toiletborstelhouder, douchemand, badgreep 30 cm, handdoekrek 45, 60 en 85 cm, handdoekring, (dubbele-) glashouder met planchet, zeephouder (planchet smal), planchet 60 cm, 1-armig handdoekrek, zeepdispenser. Bijzonder: de serie omvat een douchedeurknop zodat ook dat element in de badkamer in de passende stijl is uitgevoerd. Verder biedt de serie een transparant vrijstaand planchet en een planchet in matzwart marmerlook.

 

15 jaar garantie

Shift is vervaardigd uit hoogwaardige materialen als messing en roestvrij staal. Geesa geeft op alle accessoires uit de Shift collectie 15 jaar garantie. Accessoires worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

 

Nu leverbaar

De Shift collectie is verkrijgbaar via de groothandels en de badkamerspeciaalzaken.

 

Assortiment en prijzen

Bekijk hier alle artikelen en varianten van de nieuwe Geesa Shift serie en wat de advies prijzen zijn.

Andere onderwerpen in Connect - juli 2021