Nieuwe serie Leev

Het planchet en de mogelijkheden

Voor de serie Leev heeft de designer van Geesa het begrip minimalisme nog verder uitgekleed. Resultaat: een op en top functioneel ontwerp dat door minuscule bewerkingen van het materiaal volledig genoeg heeft aan zichzelf. Het product is een modulaire badkamerplank, voorzien van veel opbergruimte, die naar wens gecombineerd kan worden met diverse accessoires. Wij zijn trots dat Leev een erkenning van Goed Industrieel Ontwerp (GIO) heeft ontvangen.  

Modulair planchet

De kern van Leev is het planchet met het subtiele opstaande randje. Vier breedtematen: 28, 40, 60 en 80 cm. Met 12,5 cm diepte biedt het veel ruimte voor potjes, flesjes en ander badkamergerief. De staande rand die tegen de muur bevestigd wordt, is altijd 4,6 cm hoog.

Combi meer met accessoires

De planchetten kleden de sanitaire ruimten fraai aan. Ook heel mooi - en praktisch - is de combinatie met uitwisselbare accessoires. Dat kan een handdoekring, -haak of -rek zijn, maar ook een toiletrolhouder. Een fijn extraatje is dat de accessoires uitwisselbaar zijn. Gekozen voor een handdoekring maar toch liever een dubbele haak? In een handomdraai.

In black, chrome en brushed stainless steel

Leev is er in drie kleuren: black, chrome en brushed stainless steel. Dat wil zeggen: de planchetten zijn altijd black, de accessoires zijn verkrijgbaar in de drie kleuren. Dat biedt ongekende combinatiemogelijkheden. Zo is het mogelijk de badkamer met één serie toch gepersonaliseerd aan te kleden.

Gecombineerde planchetten

Naast de planchetten met uitwisselbare accessoires bevat de serie Leev ook een groot aantal voorgecombineerde planchetten. Denk aan planchet/spiegel, planchet/toiletrolhouder, planchet/handdoekhaak en zeepdispenser, planchet/glas, planchet/douchemand en nog meer. Ook de gecombineerde planchetten zijn in de verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar.

Leev en Nemox, ook een verrassende combinatie

Leev laat zien wat er allemaal mogelijk is met een planchet als basis. Voor wat daarmee niet mogelijk is, adviseren wij eens te kijken naar de Nemox serie. Denk aan een toiletborstelhouder of een losse handdoekhaak. Nemox is er in black, chrome, brushed stainless steel en brushed gold.

Andere onderwerpen in Connect - juni 2022