Een jaar corona = een jaar veilige werkomgeving

Vermoedelijk dacht werkelijk niemand een jaar geleden dat we op dit moment nog steeds last zouden hebben van corona. Laat staan dat Nederland en de rest van de wereld nu nog steeds een stuk langzamer zouden gaan draaien. Met heel veel anderen hopen wij dat onze klanten en andere bedrijven snel weer open kunnen. Eigenlijk zou het vooral plezierig zijn als onze Connect schermen zo snel mogelijk overbodig gemaakt worden.

lees verder >

Zoals je misschien nog weet hebben we verleden jaar Connect geïntroduceerd om snel een veilige werkomgeving te kunnen creëren. Met een kwaliteit en uitstraling die bezoekers van onze klanten gewend zijn. Overigens heeft niet alleen de sanitairwereld Connect toegepast; we hebben ook diverse bestellingen van bijvoorbeeld onderwijsinstellingen mogen ontvangen.

Van de Tiger soapdispenser waarvoor we sinds het begin van de coronacrisis ook meer bestellingen krijgen dan we gewend zijn, hopen we juist dat het echt een blijvertje is. Wie wil er niet op fraaie, eenvoudige manier de hygiëne op peil houden?

We zien uit naar het moment dat we elkaar weer kunnen ontmoeten, handen schudden, bijpraten. Tot dan!

Andere onderwerpen in Connect - mei 2021